søndag den 11. marts 2012

Convension

Så er jeg hjemme igen fra Convension i Middelfart...og en lille smule træt :-)

Vi tog af sted allerede torsdag eftermiddag, så vi kunne sidde og scrappe torsdag aften i det feriehus vi havde lejet. Fredag morgen gik vi i gang igen efter morgenmaden og sad og scrappede hele dagen. Om aftenen tog vi ind til hallen til førscrap og her sad vi og scrappede til kl. 23, hvor vi gik ned i hallen med alle vores scrapting og derefter tog vi tilbage til huset og sluttede aftenen/natten af med lidt ost og rødvin :-)

Lørdag morgen tog vi af sted til hallen igen kl. 9 og så var der ellers dømt shopping og kun lidt scraping :-)

Klokken 19 pakkede vi sammen og så gik turen mod Sjælland. På vejen stoppede vi ved Burgerking på Fyn for at få vores traditionelle kroner på :-)

Her er det jeg fik produceret i løbet af turen:


Dette LO er lavet til layout konkurrencen udfordring 2, hvor man skulle følge en skitse, som kan ses her


Til udfordring 1 i layoutkonkurrencen havde jeg lavet dette layout, hvor kravet var, at man skulle bruge mist i en eller anden udformning. Jeg har lavet dette layout med inspiration herfra. Jeg var så heldig at vinde 1. præmien for dette LO. Det er bare for vildt og jeg er meget glad for kåringen :-)


Disse lys lavede jeg fredag eftermiddag.Jeg stemplede på silkepapir og overførte motivet til lyset med en varmepistol. Det kræver vist lidt øvelse at få et super godt resultat :-)


Disse kort lavede jeg fredag aften til førscrap. Det er rullekort og de er lavet lidt seje, så de skal bruges som herrekort (måske ikke lige det med blomsten).

Ja, og hvor er så det jeg fik lavet i løbet af lørdagen...?!? Tjaaa, det blev ikke til så meget - men jeg fik shoppet og snakket og shoppet og snakket ... så alt i alt er det vel OK :-)

Nu er der dømt familiehygge - Tak fordi du kiggede forbi :-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

ih hvor er de super flot alle tingene. Især korten er jeg vilde med lifter dem nok, da jeg mangler ideer til herre/drenge kort. kh

Bodil sagde ...

Nydelige LOer, fine lys og kjempeflotte kort du har lagd.
klem :)

Charlotte sagde ...

Ja det er bare sådan nogle fine ting du har fået lavet.

annes paperfun sagde ...

Så flott LO'en ble ♥ takk for at du viste meg denne :o))
Klem Anne